Milyen a hatékony szervezeti kommunikáció?

2014.10.02 21:39

Erre kaphatnak választ a szociális területen dolgozó szakemberek az Ébredések Alapítvány két napos képzésén, 2014. november 12-14-én. A kurzus címe: Új megközelítések a hatékony szervezeti kommunikációban. Szerezhető továbbképzési pontérték: 25 kreditpont (NCSSZI).

A korszerű szervezetek kialakítása jelentős feladat olyan kihívásokkal teli környezetben, mint a folyamatosan változó társadalmi-gazdasági környezet. Sok szervezetben a kiégés jelensége jelentősen csökkenti a munkatárs, következtetésképp a szervezet hatékonyságát. A hatékony és költséghatékony szervezet működtetése ma már alapelvárás minden szociális szférában működő, vagy azzal kapcsolatban álló szervezet esetében. E két társadalmi-gazdasági igény mentén építették fel a képzésüket, mely az egyes szervezetek speciális igényeit is figyelembe véve képes általános érvénnyel megfogalmazni a korszerű szervezet ismérveit.

A hallgatók a képzés végén pontosan ismerni fogják a hatékony szervezeti kommunikáció természetét, valamint annak technikáit, tisztában lesznek a személyiségprofilok erősségeivel, a szervezeti kapcsolatmenedzselés leghatékonyabb stratégiáival, a konfliktusok kezelésével és a probléma-megoldás idő-hatékony eszközeivel, illetve a visszajelzések és a coaching szabályaival.

(További részletek és jelentkezési lap letölthető ITT)

Vissza