Nyílt nap a Nyolc Pont projekt ADI-R képzésén

2014.09.10 20:57

Betekintés az ADI-R autizmus diagnosztikus interjú alkalmazásába.

Az autizmus diagnosztikájával foglalkozó szakmai képzésbe kaphatnak betekintést az érdeklődők szeptember 22-én. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonporfit Kft. (FSzK)TÁMOP 5.4.11-12/1-2012-0001 azonosító számú „Nyolc Pont – Az autista személyek ellátórendszerének országos szintű, komplex innovációja szakmai tanácsadó hálózat és koordinációs központ kialakításával” c. kiemelt projektjének keretében megvalósuló „ADI-R diagnosztika a felnőtt pszichiátriai ellátásban” című akkreditált képzésünkbe bocsátunk betekintést egy nap erejéig a nagyközönség számára. Elsősorban az autizmus diagnosztikája iránt érdeklődő szakembereket várunk. Az előadók Jennifer Endre Olson, Psy.D. a chicagoi Center for Psychological Services-től, és Fiona Miller, Ph.D. a Michigani Egyetemről.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, az alábbi linken regisztráljon:

https://fszk.hu/szervezeti-egysegek/nyolc-pont/betekintes-az-adi-r-autizmus-diagnosztikus-interju-alkalmazasaba-nyilt-nap-a-nyolc-pont-projekt-adi-r-kepzesen/

Időpont: 2014. szeptember 22.

Helyszín: Károlyi-Csekonics Rezidencia, Bálterem

Cím: H-1088 Budapest, Múzeum utca 17.

(További részletek és program)

Vissza