Társadalmi vita, kilenc nap alatt

2015.01.19 22:43

Társadalmi vitára bocsátotta ma délután a kormány a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását támogató pályázat tervezetét.

"Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban - megváltozott munkaképességű személyeket foglalkoztató vállalkozások támogatása" (GOP-2015-3.5.1/A kódszám) címmel jelent meg január 19-én délután, a kormány hivatalos pályázati honlapjának „társadalmi egyeztetéseket nyomon követő” aloldalán egy pályázat-tervezet, amelyről január 28-ig várja a véleményeket a kiíró. 

A pályázat rendelkezésre álló forrása idén várhatóan 500 millió forint lesz, amelyből 2015-ben 3-5 db projektet fognak támogatni. Amennyiben a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret kimerül, vagy annak kimerülése előre jelezhető, a benyújtási határidő lejárta előtt a benyújtás lehetősége felfüggeszthető vagy a pályázat lezárható - olvasható a tervezetben.

(A pályázat tervezete itt olvasható el)

Lélekháló kommentár: Sok százezer megváltozott munkaképességű ember örülhet a hírnek, s egyúttal reménykedhet, hogy kilenc nap alatt minden hasznos javaslat eljut a pályázatot véglegesítő szakemberekhez.

Vissza