Zseniális őrültek és őrületes zsenik

2015.09.23 07:51

Videó pályázatot írt ki a Rehab Critical Mass és az Ébredések Alapítvány, „Zseniális őrültek és őrületes zsenik találkozása a Lelki Egészség Világnapján” címmel, a MentalRehab program keretében.

 

Szinte minden családban előfordul mentális zavar, drog- vagy alkoholfüggőség. Sokan kérnének segítséget, de tabunak tartják ezt a témát. Pedig jónéhány zseniális ember is küzdött mentális problémákkal – hívja fel a figyelmet a pályázat kiírója és arra biztatja a jelentkezőket, hogy szálljanak szembe ezzel a tabuval.

A pályaművek maximum egy perces videofilmek lehetnek. Sem feldolgozásában, sem az alkalmazott technikában, sem téma kiválasztásában nincsenek kötöttségek. Egyének és alkotóközösségek munkáit várják október elsejéig.

A pályamunkákat a beérkezés sorrendjében feltöltik a Rehab Critical Mass Facebook oldalára. A szakmai zsűri által kiválasztott öt legjobb film, valamint a Facebook oldalon legtöbb lájkot elérő közönségfilm bemutatásra kerül a lelki egészség világnapján megrendezendő MentalRehab rendezvényen.

(A pályázat teljes szövege ITT olvasható.)

Vissza